OBAVIJEST ZA ČLANOVE/ICE HKP

By 14. svibnja 2021.Obavijesti

Obzirom da se mnogi članovi HKP ove godine relicenciraju, Hrvatska komora primalja putem dopisa obavještava članove koji nemaju dovoljan broj bodova za relicenciranje kako bi na vrijeme sakupili potrebne bodove. Bodovi se mogu sakupiti na Portalu za e-učenje gdje je dostupno 21 predavanje iz svih kategorija potrebnih za relicenciranje. Molimo vas pažljivo pročitajte upute za Portal za e-učenje i postupite prema njima.

Upute za Portal za e-učenje HKP:

– potrebno je ispuniti  OBRAZAC
– potrebno je odslušati cijelo predavanje bez prekida
– nakon odslušanog predavanja treba pristupiti kratkom ispitu vezano uz odslušano predavanje i ako ne odgovorite točno možete ponovo pokušati
– točno odgovoriti na najmanje 75% pitanja
– obavezno nakon uspješno položenog ispita kliknuti na uvjerenje koje automatski dobivate na svoj e-mail te i mi dobivamo na svoj e-mail pa stoga nije potrebno Komori slati uvjerenje. UKOLIKO NE KLIKNETE NA UVJERENJE MI NEĆEMO VIDJETI DA STE PREDAVANJE POSLUŠALI I NEĆE VAM BITI DODJELJENI BODOVI.
– bodovi se upisuju u roku 60 dana od dana preuzetog uvjerenja o položenom tečaju

Najljepše Vas molimo da provjerite stanje svojih bodova te jeste li kliknuli na uvjerenja za predavanja koja ste odslušali na Portalu za e-učenje. Također, provjerite kada vam ističe licenca, Zahtjev za obnavljanje licence se nalazi ovdje te se isti može podnijeti Uredu Komore osobno ili poštom na adresu Ulica grada Mainza 11, Zagreb, 3 mjeseca prije isteka licence, a najkasnije 30 dana prije isteka licence.