Obrasci HKP-a

17. srpnja 2018.

ZAMOLBA ZA INDIVIDUALNO PRIZNAVANJE BODOVA NA STRUČNIM EDUKACIJAMA

Poštovane kolegice,
povjerenstvo za stručna pitanja i trajno usavršavanje izradilo je novi zahtjev za individualno priznavanje bodova na edukacijama. Isti se mora koristiti za sve edukacije koje nisu u organizaciji Područnih vijeća naše Komore.

ZAHTJEV ZA ISPIS IZ REGISTRA

* šalje se isključivo poštom ili osobnim dolaskom u ured Hrvatske komore primalja

ZAHTJEV ZA OSLOBAĐANJE OD PLAĆANJA ČLANARINE

Poštovane članice,
Ukoliko podnosite Zahtjev za oslobođenje od plaćanja članarine molimo da uz Zahtjev priložite i svu potrebnu dokumentaciju (dokaz o svom statusu). Ukoliko niste priložili dokaz o svom statusu Komora će Vas pozvati pisanim putem da to učinite u vremenskom roku od 15 dana.
Ukoliko u navedenom roku ne dopunite dokumentaciju Vaš Zahtjev će se smatrati povučenim, sukladno čl.14. st.2. i st.5. Pravilnika o radu Etičkog povjerenstva.
Ujedno molimo da na Zahtjevu obavezno upišete Vaše osobne podatke,broj kontakt telefona te mail adresu, kako bi Vas u slučaju potrebe djelatnici Komore mogli kontaktirati.

PRIJAVA STRUČNE EDUKACIJE

Pravna ili fizička osoba koja namjerava organizirati stručnu edukaciju mora najkasnije 30 dana prije njezina održavanja prijaviti stručnu edukaciju Komori.

16. srpnja 2018.

PRIJAVA PLANA STRUČNIH SASTANAKA PODRUČNIH VIJEĆA HRVATSKE KOMORE PRIMALJA

Plan trajnog usavršavanja primalja, primaljskih prvostupnica i primaljskih asistentica popunjavaju isključivo predsjednice Područnih vijeća. Svako Područno vijeće dužno je najkasnije do 01. studenog dostaviti Hrvatskoj komori primalja – Povjerenstvu za stručna pitanja i trajno usavršavanje Prijavu plana stručnih sastanaka za iduću kalendarsku godinu i to putem odgovarajućeg obrasca u pisanom ili elektroničkom obliku koji izdaje Komora.

30. studenoga 2017.

POTVRDA O SUDJELOVANJU NA STRUČNOJ EDUKACIJI

24. studenoga 2016.

Elektronički obrazac prijave stručne edukacije

Elektronički obrazac za prijavu stručne edukacije preuzmite OVDJE.

1 2

Upišite se na mailing listu
i putem e-maila primajte
najnovije obavijesti!