Nagradni natječaj – besplatno sudjelovanje na 33 ICM Triennial Kongresu na Baliju

By 30. ožujka 2023.Obavijesti

Ususret 5.5. Međunarodnom danu primalja, ICM (International Confederation of Midwives) vodi vašu najdražu primalju na sedmodnevno putovanje na Bali u Indoneziju. Sve što trebate napraviti je da objavite fotografiju svoje najdraže primalje na Instagramu te da napišete  kratak opis zašto baš on/ona bi trebao/la osvojiti put na Bali. ICM će pokriva troškove puta te sudjelovanje na 33 ICM Triennial Congress koji će se održati od 11.-14. lipnja 2023. godine na Baliju primalji koja pobijedi na ovom natjecanju.

Primalja koju biste prijavili može biti vaša kolegica primalja s kojom radite, primalja s kojom ste se susreli na porodu ili imate prijateljicu/rođakinju primalju.

Omogućite Vašoj primalji putovanje iz snova.

Natječaj traje od 15. veljače do 01. svibnja 2023. godine.

Kratke upute kako sudjelovati:

  1. Natječaj traje od 15. veljače do 1. svibnja 2023. godine
  2. Objaviti fotografiju primalje i napisati kratak opis (ne više od 500 znakova) zašto zaslužuje baš on/ona put na Bali
  3. Objava fotografije samo na platformi -Instagram
  4. Da biste ispunili uvjete, morate označiti @world_midwives i označiti hashtagove #IDM2023 i #TogetherAgain uz fotografiju i opis. Vaš post može biti na bilo kojem od ICM-ovih službenih jezika: engleskom, francuskom ili španjolskom.
  5. Na natječaj se možete prijaviti samo jednom (1 primalja-1 fotografija)
  6. Pobjednik natjecanja bit će odabran nasumičnim izvlačenjem i objavljen na IDM zabavi koja će se virtualno organizirati 5. svibnja 2023.   https://internationalmidwives-org.zoom.us/webinar/register/WN_j8xsjXGbRG6pCpb1LRoK6w

Više detalja oko natječaja na linku: https://www.internationalmidwives.org/icm-news/idm-contest-rules.html

Požurite s objavom fotke i sudjelujte u natječaju kako biste svojoj najdražoj primalji omogućili priliku koja se pruža samo jednom u životu!