4. Kongres KOKOZ-a i 6. Hrvatski kongres medicinskog prava s međunarodnim sudjelovanjem, 21. – 23. travnja 2023. — Novi Vinodolski, Grand Wyndham Resort

By 7. ožujka 2023.Obavijesti
Hrvatska liječnička komora i Pravni fakultet u Splitu, uz suorganizaciju ostalih komora u zdravstvu, organiziraju 4. Kongres Koordinacije komora u zdravstvu (KoKoZ) te 6. Hrvatski kongres medicinskog prava koji će se održati od 21.-23. travnja 2023. u Novom Vinodolskom. Oko 40 domaćih i stranih stručnjaka održat će predavanja iz područja zdravstva i prava nakon kojih su predviđene rasprave.
Uz središnju panel raspravu o reformi zdravstva, na kongresima će se raspravljati i o ostalim aktualnim temama iz zdravstva i medicinskog prava: e-karton, zaštita osobnih podataka pacijenata, zaštita djeteta pacijenta, priziv savjesti, financiranje zdravstvenog sustava, kolektivno pregovaranje, specifičnosti komuniciranja u zdravstvu, Task shifting.

Uz organizatora Pravni fakultet u Splitu i Hrvatsku liječničku komoru, suorganizatori kongresa su Hrvatska komora fizioterapeuta, Hrvatska komora medicinskih biokemičara, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora primalja, Hrvatska komora zdravstvenih radnika, Hrvatska ljekarnička komora, Hrvatska psihološka komora i Alumni Pravnog fakulteta u Splitu.

Broj sudionika na kongresima u Novom Vinodolskom je ograničen.

Kotizacija za članove organizatora/suorganizatora iznosi 132,72€+PDV.
Kotizacija za ostale sudionike iznosi 159,27€+PDV.

Kongresi će biti bodovani sukladno pravilniku Hrvatske liječničke komore.

 

  • Obavijest  možete preuzeti  OVDJE