Sudjelujte na webinaru “Post-covid sindrom, klinički aspekt i hrvatska iskustva“

By 22. travnja 2021.Obavijesti

Sudjelujte na webinaru “Post-covid sindrom, klinički aspekt i hrvatska iskustva“

Prošlo je više od godinu dana od izbijanja epidemije COVID-19, no mnogi odgovori na pitanja
o oporavku pacijenata nakon prebolijevanja bolesti su još nepoznanica.

Kako se manifestira post COVID-19 sindrom, što uključuje i kakvi su njegovi klinički aspekti?  Što do sada znamo o post-covid sindromu?
Koliko dugo mogu trajati simptomi post-covida?
Razvija li se post-covid sindrom  i kod osoba koje su preboljele blagu ili asimptomatsku bolest?
Postoji li učinkovita terapija za post-covid sindrom?

Odgovore na ova, ali i druga ključna pitanja dobit ćete na webinaru “Post-covid sindrom, klinički aspekt i hrvatska iskustva“ koji će se održati u utorak, 27. travnja od 18 do 20 sati.  Na webinaru će četvero liječnika iz KB Dubrava, koji već mjesecima liječe bolesnike koji boluju od post-covid sindroma, održati predavanja, dok je drugi dio webinara (60 minuta) predviđen za raspravu i vaša pitanja. Webinar se boduje za članove naše Komore.

Sudionici webinara su:
prof.dr.sc. Ozren Jakšić, hematolog
doc.dr.sc. Diana Rudan, kardiolog
prim.dr.sc. Jasna Tekavec Trkanjec,pulmolog
Zrinka Čolak Romić, dr.med., neurolog

Prijavite se na webinar ovdje: bit.ly/Webinar_Post-Covid_sindrom

Prijave na webinar moguće su do utorka, 27. travnja do 14 sati, kada se obrazac za prijave zaključava. Na dan održavanja webinara mailom ćete dobiti link za spajanje na webinar. Sudjelovanje na webinaru je besplatno.

Ovo je treći webinar u nizu koji organizira devet komora u zdravstvu u sklopu javnozdravstvene kampanje “Imaš znanje, budi primjer”.

Organizatori webinara su Hrvatska komora dentalne medicine, Hrvatska komora fizioterapeuta, Hrvatska komora medicinskih biokemičara, Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora primalja, Hrvatska komora zdravstvenih radnika, Hrvatska liječnička komora, Hrvatska ljekarnička komora i Hrvatska psihološka komora.

www.budiprimjer.hr