Pretraga Dokumenata

Pravni dokumenti: Arhiva aktivnog sudjelovanja

Prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o radu Radne skupine za primaljsku praksu

Poštovane/i,

radi ostvarivanja cilja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću koji proizlazi iz odredaba Zakona o pravu na pristup informacijama, objavljuje se Prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o radu Radne skupine za primaljsku praksu.

Sukladno članku 11. stavku 2. Zakona o pravu na pristup informacijama u nastavku dajemo obrazloženje Prijedloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o radu Radne skupine za primaljsku praksu.

Hrvatska komora primalja odlučila je izraditi Prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o radu Radne skupine za primaljsku praksu kako bi omogućili većem broju članova i članica Komore da se uključe u rad tog tijela.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji žele dostaviti svoje prijedloge, primjedbe i komentare na predloženi tekst Prijedloga Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o radu Radne skupine za primaljsku praksu da to učine do 25.  kolovoza 2021. godine  na e-mail adresu: [email protected] s naznakom „Primjedbe na Prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o radu Radne skupine za primaljsku praksu.“

Razni dokumenti: Registar članova

Stanje registra HKP-a

Razni dokumenti: Glasilo komore

Primaljski vjesnik br. 30

1 / 57

Upišite se na mailing listu
i putem e-maila primajte
najnovije obavijesti!