Besplatan tečaj pripreme za porođaj i dojenje

 

Mjesta na tečaju su popunjena i više ne zaprimamo prijave. Hvala!!

Drage trudnice i njihovi partneri,

Hrvatska komora primalja i ove godine obilježava Međunarodni dan primalja te tim povodom u suradnji s Hrvatskom udrugom za promicanje primaljstva poklanja klijenticama, trudnicama i njihovim partnerima, besplatan Tečaj pripreme za porođaj i dojenje u Zagrebu.

Tečaj  će se održati  6.5.2024. od 16.30 – 20.00 sati u Domu zdravlja Zagreb – Centar na lokaciji Siget (Avenija Većeslava Holjevca 22, Zagreb), a namijenjen je trudnicama i njihovim partnerima.

Biti će koncipiran u dva dijela: u prvom dijelu tečaja govoriti će se o trudnoći i porođaju, a u drugom o dojenju te će trudnice i njihovi partneri moći pitati sve što ih zanima , ali i saznati više o primaljstvu.

Tečaj će voditi primalje s dugogodišnjim iskustvom rada u rodilištu, kao najkompetentniji zdravstveni djelatnici za održavanje trudničkih tečajeva čija je uloga nezamjenjiva tijekom cijele trudnoće, porođaja te prvih mjeseci djetetova života, a i prilikom uspostave uspješnog dojenja.

Pridružite nam se i proslavite naš dan s nama!

Obzirom na ograničen broj mjesta, prijava na tečaj je obavezna putem prijavnog obrasca.

        Besplatan tečaj pripreme za porođaj i dojenje     Besplatan tečaj pripreme za porođaj i dojenje    Besplatan tečaj pripreme za porođaj i dojenje

Upišite se na mailing listu
i putem e-maila primajte
najnovije obavijesti!