Kliknite i Provjerite stanje bodova:

PROVJERA STANJA BODOVA

Newsletter

Upišite se na mailing listu i putem e-maila primajte obavijesti.

Pratite nas na Facebooku

Iz medija

IZ MEDIJA: „Moja trudnoća - najopsežniji vodič za sve buduće majke!“

"Moja trudnoća" - vodič kroz trudnoću, porod i babinje pisale su hrvatske primalje, a koristit će svakoj budućoj majci i pomoći donijeti najbolje odluke za sebe i dijete

U suradnji s Hrvatskom komorom primalja donosimo vam jedinstveni sveobuhvatni vodič kroz trudnoću, porod i babinje - "Moja trudnoća"

Tekstove su pisale iskusne hrvatske primalje iz rađaona i rodilišta diljem Hrvatske, od Pule do Vukovara. To su primalje s dugim radnim vijekom od kojih možete čuti savjete koje nigdje drugdje nećete dobiti. 

Omogućiti ženi prirodan, fiziološki porod zasigurno je cilj svake primalje. Porod bez lijekova sasvim je drugačije iskustvo i lijep događaj za majku. Cijela filozofija primaljstva počiva na saznanju da je rađanje normalna tjelesna funkcija žene, koja zahtijeva  poticajnu okolinu i iskusnog pratioca koji će uočiti probleme koji se ponekad pojave. Taj iskusni pratilac tradicionalno je uvijek bila – primalja. 

Idealno bi bilo kada bi svaka žena mogla upoznati svoju primalju još u trudnoći, ali to u našem sustavu najčešće nije moguće. Zato je jako važno da žena, čim dođe u rađaonicu, upozna svoju primalju koja će joj pomoći i voditi je kroz porod, znati kako joj pomoći i savjetovati je. Ova knjiga rezultat je rada članica Hrvatske komore primalja i namjera joj je pripremiti buduće majke za porod, ali i informirati što ih sve čeka u najljepšem periodu njihova života.

Saznajte kako se hraniti u trudnoći, kako se suočiti s umorom, koja je pogodna tjelovježba u trudnoći te kada krenuti u rodilište. 

Knjiga također donosi i vrlo korisne informacije o seksualnosti u trudnoći, o tome što vas čeka u rađaoni, koji su položaji za tiskanje te važne savjete za prirodan porod.

Pročitajte i kolika je važnost prvog sata djetetova života te prvog podoja, dobiva li vaše dijete dovoljno mlijeka te pročitajte i korisne savjete o tome što pripremiti za izlazak iz rodilišta.

Knjigu "Moja trudnoća - sveobuhvatni vodič kroz trudnoću, porod i babinje" potražite na kioscima i na mondo.hr za samo 39,90 kn.

Izvor : Portal 24 sata, objavljeno 28.02.2014.
http://www.24sata.hr/moja-trudnoca-najopsezniji-vodic-za-sve-buduce-majke-355494